Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde ikamet eden Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan 170 gündür kayıp olarak aranırken, Bayram'ın ikiz kardeşi Berat buruk bir karne sevinci yaşadı. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Berat Erol, karnesini düzenlenen törenle aldı. Berat, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından karnesini alarak annesine koştu.

Yaklaşık 500 metre uzaktaki evine kısa sürede giden Berat, karnesini annesine verdi. Duygusal anlar yaşayan anne Adile Erol, 'Bugün oğlum karne alacaktı, o nedenle çok ağladım, üzüldüm. İkisinin gelmesini bekliyorduk tek geldi. Kardeşini kaybetti Berat, buna rağmen notları iyi. 8 yıldır birliktelerdi, okula beraber gidip geliyorlardı. Bayram'ın karnesi güzeldi. Matematik dersi çok çok iyi idi. Hızlı yazıyordu, tez anlıyordu. Derslerinde Berat'tan daha başarılı idi. Ama kaybettik, yok şu anda' dedi.

BAYRAM KAYBOLDUKTAN SONRA OKULA HİÇ GİTMEDİ

Bayram kaybolduktan sonra okula hiç gitmediğini ifade eden anne Erol, 'Yine bir haber yok. 6. ayın içine girdik. Hala bir umut bekliyoruz. Yine söylüyorum gören bilen varsa Allah rızası için söylesinler. Çocuğumuzu geri getirsinler. Rüyalarımızda görüyoruz. Allah'a havale ediyorum. İnşallah bize çocuğumuzu kavuştururlar. Ciğerimiz yanıyor. Sözün bittiği yer burası' diye konuştu.