19 Mayıs Zihin Engelli Çocukları Koruma ve Araştırma Derneği ile Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nce ortaklaşa "Engelleri Sevgi ve İnançla Aşıyoruz" başlıklı resim yarışması düzenlendi.

Yarışmada Atatürk Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Kardelen Soykan il birincisi oldu. Kardelen Soykan örnek bir davranış göstererek yarışmada kazanmış olduğu tam altın hediyesini 19 Mayıs Zihin Engelli Çocukları Koruma ve Araştırma Derneği'ne bağışladı. Yarışma birincisi Kardelen Soykan, engelli çocuklardan çok etkilendiğini, yarışma sayesinde engelliler ile ilgili farkındalığının arttığını ve engelli çocukların ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılaması amacıyla ödülünü bağışlamak istediğini belirtti. 19 Mayıs Zihin Engelli Çocukları Koruma ve Araştırma Derneği Başkanı Prof.Dr.Lütfi İncesu, duyarlı davranışından dolayı Kardelen Soykan'a teşekkür ederek belirterek toplumun örnek alması gereken bir davranış olduğunu söyledi.

Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü M.İrfan Yetik ve okulun görsel sanatlar öğretmeni Asuman Bahadır Sözmen, engelli çocukların yapmış olduğu el işi çalışmalarını Kardelen Soykan'a hediye etti.