Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, kulüp avukatıyla hazırladıkları dilekçeyi Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gönderdiklerini belirterek, "Mayıs'tan, hazirana, hazirandan da temmuza ertelenen kararın bir an önce açıklanması ve kulübümüzün transfer politikasını şekillendirmesi için CAS'a dilekçe gönderdik" dedi

2. KEZ ERTELENDİ
Kırmızı- Beyazlılarda dört gözle beklenen Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) vereceği karar bu kez de 15 Temmuz'a ertelenmişti. Transfer yasağının kalkmasına ilişkin olacak bu kararın yine ertelenmesi üzerine Samsunspor harekete geçti. Yeni sezon teknik ekip ve kadro planlamasının bu kararın ardından netlik kazanacağı Kırmızı- Beyazlılar, transfer döneminin 10 Haziran- 31 Ağustos tarihleri arasında olduğunu hatırlatan bir yazıyı CAs'a göndererek kararın bir an önce açıklanmasını talep etti.

BELKİ DE HOCA DEĞİŞİR
Başkanvekili Rüştü Araboğlu, "Bu öyle bir kararki, tüm sezon planlamasını etkiliyor. Transfer yapabileceksek farklı, yapamayacaksak farklı davranacağız. Belki teknik ekip anlayışımız bile değişecek. Bu kadar önemli bir karar mayıstan, hazirana, hazirandan da temmuza atıldı. Biz de kulüp avukatımızla bir araya gelip tranfer döneminin 10 Haziran'da başladığını hatırlatarak, kararın bir an önce verilmesine yönelik dilekcemizi CAS'a gönderdik. Değerlendirme yapıp, bize döneceklerdir" diye konuştu.

Selçuk KAYA