AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ayvacık ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Karaaslan ilk olarak AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve teşkilat üyeleri ile bir süre görüşen Karaaslan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KARAASLAN'A RAMAZAN PİDESİ SÜRPRİZİ

Karaaslan ardından teşkilat üyeleri ile birlikte ilçede esnaf ziyareti yaptı. Esnafın Ramazan ayını tebrik eden Karaaslan, bol kazanç temennisinde bulundu. Esnaf ziyareti sırasında bir fırıncı tarafından Karaaslan'a Ramazan pidesi sürprizi yapıldı. Çiğdem Karaaslan'a adının susamlarla yazıldığı pide yapan fırıncı pideyi hediye etti.

BELEDİYE ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Karaaslan esnaf gezisinden sonra Ayvacık Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Belur'dan belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Karaaslan, Belediye Şeref Defteri'ni imzaladı. Başkan Belur, Karaaslan'a Ayvacık yöresine ait el işlemesi pano hediye etti.

ŞEHİT AİLELERİ VE VATANDAŞLA İFTARDA BULUŞTU

Çiğdem Karaaslan daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşlarla selamlaşan Karaaslan, iftarını şehit aileleri ile aynı masada açtı. Şehit aileleri ile acılarını paylaşan Karaaslan iftarın ardından yaptığı konuşmada ise şunları söyledi,

''Bu güzel Ramazan akşamında Ayvacıklı hemşehrilerimizle bir arada olduk. Bundan mutluluk duyuyoruz. Şehit ailelerimizle aynı masada iftar açtık. İlçemizin son şehidi Feyzullah

Kaygusuz kardeşimiz ve diğer şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimiz dualarımızda. Bu dönemde Samsun'dan 6 şehidimiz oldu. Türkiye çapında da bir çok şehitler verdik. Bu huzurlu ortamlarda, bu iftar sofralarında bir araya gelebiliyorsak bu mutlaka onların sayesinde olduğu için Allah hepsinden bir kez daha razı olsun. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu mübarek gecede bir kez daha söylüyorum. Hepimizin duaları başta olmak üzere ama verdiğimiz o çetin mücadeleyle birlikte inşallah bu terör belasından kurtulacağız. İnşallah aldığımız son şehit haberlerimiz olacak bu haberler. Yüreğimiz yanmayacak büyük acılarla. Bizim en büyük duamız şu anda bu. Duamız bir yandan buyken üzerinde yoğun olarak mücadele ettiğimiz alan da elbette bu".

Saklı Cennet Ayvacık'ı çok sevdiklerini de dile getiren Karaaslan, ''Çok yakında güzel gelişmelerle ilçemizin güzelliğine güzellik katacak çalışmalar içinde olacağız. Ayvacık hak ettiği yere gelecek'' diye konuştu.

Programa, ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Karaaslan ilçede son olarak Keyfi-Seyyah Cafe'de teşkilat üyeleriyle birlikte İspanya-Türkiye maçını izledi.