18.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Koçlar için hafta sonu biraz zor geçecek. Sinirli bir gün sizi bekliyor. Konuşurken iyi ölçüp tartın. Yoksa sizi seven birilerini kırabilirsiniz. Problemleri büyütmemeye gayret edin. İş konusunda biraz cesaretli olmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

İşle ilgili konularda karşınızdakilerle çatışma yaşadığınızda hemen gemileri yakmak yerine, haklıysanız karşınızdakini buna ikna etmeye çalışın. Maddi konularda biraz düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Sevdiğiniz kişi birlikte geçireceğiniz vakitleri planlamaktan bıkmış olabilir. Bu sefer de siz bir plan yapıp ona sürpriz yapsanız iyi olacak.

İKİZLER (21 Mayıs - 22 Haziran)

Kafanızdaki karmaşıklıkları düşünmeyerek kurtulduğunuzu zannediyorsunuz ama üzgünüm. Onlar hep sizinle birlikte geziyor ve farkında olmasanız da size zarar veriyor. Kafaya taktığınız bazı şeyler var ve bu yüzden şu anki işinizde ilerlemek istemiyorsunuz. Önce karar verip netleşin. Ayrıldığınız sevgilinizin geri dönüş çabaları devam ediyor. İyi düşünüp karar verin.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Karşınızdaki insan belki de gerçekten samimiyetle size doğruyu söylüyordur, olamaz mı Yengeçler? Lütfen şüpheci hal ve tavırlarınızı bir kenara bırakın artık. Hem kendinize hem etrafınızdakilere hafta sonunu zehir etmek üzeresiniz.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu hafta sonu maddi konular önünüze set çekecek gibi gözüküyor. Borç alıp planlarınızı gerçekleştirmek istiyorsunuz. Unutmayın bugünün bir de yarını var. En iyisi borç harç işlerine girmek yerine sevdiğiniz kişilerle evde oturup, güzel bir yaz akşamı geçirmek.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Etrafınızdakileri suçlamaya programlanmışsınız. Sevgilinizle olan sıkıntılarınızda da bunu yaptığınız bir gün yaşamamak için biraz daha düşünerek hamle yapmalısınız. Yoksa uzun zamandır düzelmesini beklediğiniz ilişkiniz sonsuza dek yok olacak.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Bu hafta sonu Teraziler için biraz çetrefilli geçecek gibi duruyor. Sinirlerinize hakim olma konusunda biraz direnmeniz gerekebilir. Bir yakınınız sağlıkla ilgili bir problem yaşayacak. Bu durum sizin eski günlere gidip, onunla geçirdiğiniz vakitleri hatırlamanıza ve anılarla birlikte hüzünlü anlar geçirmenize sebep olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Evet, mutlusunuz bugün. Uyanır uyanmaz keyifle gözlerinizi açtınız güne. Ancak tüm gün böyle gitmeyebilir. Sevdiğiniz kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Büyütmezseniz sorunlar hemen çözülecektir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Aile içinde gözler üzerinizde bugün. Herkes bir işler çevirdiğinizi düşünüyor. Biraz daha net olmaya çalışın. Karmaşık davrandığınız için dikkat çekiyor ve yanlış yorumlanıyorsunuz.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Dostlarınıza ve ailenize verdiğiniz değer size yaşam enerjisi veriyor. Bu hafta sonunu onlarla geçirmek iyi gelebilir. Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün sizin için huzurlu bir gün olacak gibi duruyor. Ufacık şeyleri kafanızda büyütmekten bugünlük vazgeçin ve anın tadını çıkarın.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bu hafta sonu hep aynı şeyleri yapmaktan vazgeçip yenilikler yapacaksınız. Bu durum sizi bile şaşırtacak. Kariyerinizle ilgili mantıklı fikirler üretebilirsiniz.