Ferrero Grubu - Oltan Gıda, Düzce'de düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ferrero Uluslararası Fındık Şirketi CEO'su Orhan Veli Oltan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Ferrero Sürdürülebilirlik Direktörü Aldo Cristiano da katıldı. Yemek sonrasında açıklamalarda bulunan Orhan Veli Oltan, 'Yerelden aldığımız gücü ve değerlerimizi, global bir vizyon ile birleştirerek Türkiye ekonomisi için değer oluşturmaya devam ediyoruz. Ferrero ürünlerinin olmazsa olmazı Karadeniz'in özenle seçilmiş fındığıdır. Bu sebepledir ki bizim en büyük önceliğimiz yüksek kalite fındık üretiminde sürdürülebilirliğin sağlanmasıdır. İddia edildiği üzere fındığı en ucuz fiyattan satın almak hiçbir suretle bizim amacımız olamaz" dedi.