Çarşamba Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarlarına devam ediyor. Yeşilırmak Mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, mahalleye yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan'ın da katıldığı iftar yemeğine mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Çarşamba İlçesi'nin artık 10 - 15 yıl önceki Çarşamba olmadığını kaydeden Başkan Dündar, 'Birlik beraberliğimiz artıyor. Bir ailenin mensupları gibi yakın akrabalar gibi, bakın burada Yeşilırmak Mahallesi'nde birlik içerisinde, aynı sofrada, aynı çatı altında ve manevi bir iklim altında orucumuzu açıyoruz. Biz birbirine inanmış, birbirini Allah rızası için seven ve memleketine hizmet etme gayreti içerisinde olan insanlarız' dedi.

KARADENİZ'DE İLK OLACAK
Çarşamba'yı daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Dündar, 'Sizlere buradan Yeşilırmak Mahallemiz ile ilgili iki müjdeyi vermek istiyorum. Birincisi bu bahçeye 12 derslikli yeni bir okul yapılıyor. İhalesi yapıldı. Yakın zamanda çalışmaya başlıyoruz. Yine bu mahallemize engelli çocuklar için 8 dönümlük bir alanda özel eğitim merkezi yapacağız. Bu Karadeniz'de bir ilk olacak ve buda Çarşamba'da olacak. Bunu da Çarşamba Belediyesi olarak biz üstlendik ve biz yapacağız. Yeşilırmak Mahallemizin altyapısıyla ve yollarıyla çalışamaya devam edeceğiz. Bu akşam burada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum' diye konuştu.