AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy Belediyesi Meclis ve İlçe Teşkilat Üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

TEŞKİLATLAR OMURGADIR
Tekkeköy Teşkilat üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş "1 Kasım seçimlerinde gösterdiğiniz başarılı ve gayretli çalışmalarıdan ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşkilatlar siyasi partileri ayakta tutan bir omurga gibidir. Tüm teşkilatlarımız her seçimde görevini çok güzel bir şekilde gerçekleştiriyor. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiriyor ki aziz milletimiz bunun cevabını en güzel bir şekilde sandıkta veriyor. Her zaman ifade ediyoruz, AK Parti her zaman seçime hazır bir partidir. AK Parti ve onun neferleri olarak bizim öncelikli amacımız aziz milletimizin daha huzurlu, daha refah ve demokratik bir şekilde yaşayabilmesi ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümesini sağlamaktır. Bunun için de bizler, teşkilatlarımız ile birlikte üzerimizdeki büyük sorumluluğunun bilincinde gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

SÖZÜMÜZ SENETTİR
Millete hizmet etmek, Türkiye'yi geleceğe taşımak adına her türlü adımları atacaklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Milletimize taahhüt ettiğimiz sözlerimizi de içeren 2016 Yılı Eylem Planımızı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu kamuoyuyla paylaştı. Başbakanımız, eylem planımızı ve reform paketimizi açıklarken bir haftalık, üç aylık, altı aylık ve bir yıllık bir takvimle yapacaklarımızı ilan etti.
Şükürler olsun ki sözümüz senettir diye iş başı yaptık ve eylemlerimizi hayata geçirmeye başladık.
İnşallah ülkemizin ihtiyaç duyduğu her alanda gerekli yapısal reformları gecikmeden gerçekleştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.