Merakla beklenen Küçük Dev Adamlar Futbol Şenliği açılış töreniyle başladı. 54 takımdan 1080 sporcunun yer aldığı şenlik bir ay boyunca devam edecek. Açılışta konuşan TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Dev adamlarımızın sınırsız futbol keyfi başladı" dedi.

TFF, GHSİM, ASKF ve TÜFAD işbirliğinde düzenlenen Küçük Dev Adamlar Futbol Şenliği başladı. İlkadım Baruthane suni çim sahada bu yıl 9.cusu düzenlenen şenliğin açılış törenine İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Murat Turan, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsun Başkanı Hakkı Bayrak, kulup yöneticileri ve aileler katıldı. Açılışta konuşan TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "54 takımdan 1080 sporcunun yer aldığı futbol şenliğimiz başladı. Çocuklarımız yaz ayı boyunca futbol oynamanın keyfini yaşayacak"dedi. Konuşmanın ardından TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsun Başkanı Hakkı Bayrak, şenliğe katılan takımlara ve görev yapan hakemlere çicekler verdi.

SANTRA TURAN VE GÜVEN'DEN...

Turnuvanın başlama vuruşunu İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ile TFF Samsun Bölge Müdürü İBrahim Güven yaptı.

Salim YILDIZ