İlkadım Belediyesi tarafından Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta düzenlenen sahur programı Samsun bürokratlarını, sivil toplum örgüt temsilcilerini, mahalle muhtarlarını ve AK Parti ailesini bir araya getirdi.

Sivil toplum örgüt temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti teşkilatı mensupları ile birlikte yapılan sahurda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde şehrimize ve ilçemize hizmet etmek gücümüze güç katıyor.' dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ihlamur Cafe Restaurant'ta düzenlenen sahur programında AK Parti teşkilatı, İlkadım Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, İlkadım muhtarları ve oda başkanları ile bir araya geldi.

Düzenlenen sahur programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Keser, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları başkanları, oda başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Sahur programı olmasına rağmen yoğun katılım sağlanan programda Başkan Tok ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan konuklarla yakından ilgilendi.

TOK: "GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ"

Düzenlenen iftar, sahur ve cami programlarının gücüne güç kattığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Düzenlediğimiz sahur programımıza yoğun katılım gösteren tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sahur programımız için misafirlerimize iki gün önceden haber vermiştik. Aradığımız dostlarımız büyüklerimiz, 'Nereden çıktı bu sahur programı. Her gün iftarlardasın. Bir de sahur, yorulmuyor musun?' dediler. Bu akşam buradaki görüntüyü, buradaki birlikteliği gördükçe gururlanıyoruz. Tüm yorgunluklarımız gidiyor. Birlik, beraberlik, kardeşlik bizim gücümüze güç katıyor. Genel Başkan Yardımcımızdan İl Başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın başkanından oda başkanlarımıza teşkilat mensuplarımıza bu gece herkes bir arada yan yana. Ayrıca bu akşam bizleri katılımı ile onurlandıran Genel Başkan Yardımcımıza gerçekleştirdiğimiz kongre sonrası tekrar Genel Başkan Yardımcısı seçildiği için tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bizler için büyük bir şanstır. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Bakanlıklarda, Çiğdem Hanım ile partimiz içinde, Meclis'te milletvekillerimiz ile temsil ediliyoruz. Bu birlikteliklerimiz devam ettiği sürece Allah'ın izniyle İlkadım'da istediğimiz özlediğimiz güzel günleri ulaşacağımızın kanaatindeyim. Bu gece bizleri yalnız bırakmayarak yoğun katılım gösteren herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.

GÖKSEL: 'İŞTE KARDEŞLİK TABLOSU'

Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen sahur programına katılım gösterenlere teşekkür eden ve misafirlere birlik mesajı veren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, 'Buradaki birlik, beraberlik her şeyi açık açık gösteriyor. Bu güzel gece için kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için sahur programına katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın' dedi.

KARAASLAN: "SAHURUN BEREKETİ BU BİRLİKTELİĞE YANSIDI"

AK Parti mensuplarının sadece Ramazan ayında değil her zaman bir ve beraber olduğunun altını çizen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 'İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ile görüştüğümüzde bir sahur sofrasında hep birlikte olmak istiyoruz, dediler. Bizler de bu gece sahur programı düzenleyen başkanımızın davetine geldik. Ama gördük ki gecenin bir yarısı evlerinden çıkıp buraya gelenlerin kalpleri birlik için kardeşlik için atıyor. İşte bu tablo sahurun bereketi. Bu gece burada bulunmak bizler için hem çok anlamlı hem çok güzel. Her zaman birlikteyiz ama manevi atmosferin yüksek olduğu bu günlerde birlikte olmak daha çok önem taşıyor. Birliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz bu günlerin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha onayladık. Her gün farklı bir ilçemizdeyiz farklı sofradayız. Büyüklerimizle, kardeşlerimizle, yavrularımızla birlikteyiz. Biz halkımızla hep yan yanayız, birlikteyiz. Bu sebepten ötürü AK Parti'nin bir üyesi olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Çünkü AK Parti mensupları şuan Türkiye'nin her noktasında sahur ve iftar sofralarında halkı ile birlikte. Bizler seçim öncesi seçim sonrası her zaman bir aradayız, birbirimize vakit ayırıyoruz, birbirimizi dinliyoruz. Çözüm bekleyen sorunları, istişare içerisinde olarak çözüme kavuşturuyoruz' diye konuştu.