Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Çelikalan Mahallesini ziyaret ederek mahallede yapılacak yol çalışmaları öncesi incelemelerde bulunarak Mahalle Muhtarı Mustafa Yavuz ve mahalle sakinleri ile görüştü.

YOL SORUNUMUZ SONA ERECEK

İkiz ziyarette Çelikalan Mahalle Muhtarı Mustafa Yavuz'dan mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı ve çalışma yapılacak yolları inceledi.

Çelikalan Mahalle Muhtarı Mustafa Yavuz mahallenin en büyük sorunun yolları olduğunu belirterek, "Yol sorunumuz Belediyemizin çalışmaları ile sona erecek" dedi.

DAHA HIZLI HİZMET İÇİN

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye olarak mahallelere daha hızlı hizmet ulaştırmak için beton yol imalatına başlayacaklarını belirterek, "Çelikalan Mahallemiz beton yol yapacağımız mahallelerimizden biri. İnşallah kısa sürede bu mahallemizde beton yollarımızı yaparak mahalle sakinlerimizi yazın tozdan, kışın çamurdan kurtaracağız. Belediye olarak önceliğimiz merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e ziyarette Havza Belediye Şefi Necati Saat eşlik etti.