Çarşamba İlçesi Göl Restoran'da verilen iftar yemeğinde Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, parti teşkilatı, işadamı, esnaflarla bir araya geldi.

Programa Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Çarşamba AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, işadamları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İftar yemeklerinin ardından davetlilere katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ' Bugün iftar sofralarımızı birbirimizle paylaşmanın mutluluğunu duyduk. Bu sofraları paylaştıkça Ramazan'ın feyzini hep birlikte yaşamaktayız. Ne pahasına olursa olsun bu ülkede son terörist ama dağda ama şehirde yok edilinceye kadar, mücadelemiz devam edecek. Terörün kökünü Allah'ın izniyle kurutacağız, kazıyacağız. Bunu sizden aldığımız destekle gerçekleştireceğiz. Terörle mücadele politikamızı sizler 1 Kasım seçimlerinde yüzde 74 oyla desteklediniz. Onun için geri adım atmayacağız. Bugün Ortadoğu ülkelerinde kan ve gözyaşı var. Yıllardır İsrail'in zulmünden inim inim inleyen bir Filistin var. Silah mermilerinin altında, top mermilerinin altında Allah'a olan ibadet borçlarını, oruçlarını tutmaya çalışan bir çok ülkede yaşayan Müslüman kardeşimiz var. Bizler burada birlik ve beraberlik içerisinde, güvenli ve huzurlu bir ortam içerisinde iftarımızı yaptık. Allah bu iftarı yapamayanlara, bu sofraları nasip etsin. Onun için güven ve istikrar çok önemli. Güven ve istikrarın olmadığı yerde hiç bir şeyin mutluluğunu paylaşamayız" şeklinde konuştu.

Milletvekili Köktaş, konuşmasında son olarak, "Biz hiç yerden talimat almayız. Bizler talimatımızı sizlerden milletimizden alırız. Sizlerin bizler için çizmiş olduğu yolda yürümeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz" dedi.

Köktaş'ın konuşmasının ardından iftar programı son buldu.