Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, ikinci yarı hazırlıklarına Durugol Tesisleri'nde devam ediyor. Olumsuz hava şartları sebebiyle zaman zaman salonda çalışan mor-beyazlılarda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Kamp dönemini ve takımdan ayrılan oyuncular hakkında açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, giden her oyuncunun yerinin dolacağını söyledi. İlk yarıda skoru koruma anlamında sıkıntılar yaşadıklarını belirten Şahin, ikinci yarıda bu sorunu çözerek seyir zevki yüksek bir futbol oynayan Orduspor oluşturmak istediklerini kaydetti.
"GİDEN OYUNCULARIN YERİ DOLACAKTIR"
Giden oyuncuların yerinin dolduğunu ve azimli bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Şahin, "Kamp sürecimiz çok iyi geçiyor. Olumsuz hava şartları bizi zorlasa da salonda çalışıyoruz, hırslı ve azimli bir şekilde hazırlanıyoruz. Takımdan ayrılan oyuncular oldu. Ama Orduspor'un alt yapısı giden oyuncuların yerini dolduracak bir kapasiteye sahip. Sonuçta her takım sahaya 11 kişi çıkıyor. Gelen oyuncular gidenlerin yerinde ellerinden geleni yapacaklardır" dedi.
"ORDUSPOR LİGDE KALACAK"
Orduspor'un ligde kalacağını vurgulayan Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, "Gerçekçi olmak gerekirse Orduspor şampiyon olamayacak ama küme de düşmeyecek ve orta sıralarda yer alacak. Bu sezon Orduspor şu anki konumunun üzerinde bir yerde olacaktır. İlk yarı oynanan maçlarda skorun korunması yönünde sıkıntılarımız vardı. İkinci yarı bu durumun üstesinden gelerek öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyacağız ve daha olumlu sonuçlar alacağız" diye konuştu.
"SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ"
Ligin ikinci yarısında seyir zevki yüksek bir futbol oynayacaklarını aktaran Şahin, "Biz Orduspor'u ikinci yarıya hazırlarken sahada mücadele eden, mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan hırslı bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim seyircilerimiz de bu tür oyun tarzını seven seyirci yapısına sahip. Takımımızda karakterini sahaya yansıtacak oyuncu toplulukları var. Bu durumun sonucunda sahada oyunu bırakmayan hırslı bir Orduspor olacak. İkinci yarıda seyircilerimiz de yanımızda olduğu sürece Orduspor olarak seyir zevki yüksek bir futbol oynayacağız" ifadelerini kullandı.