Mahalleleri Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, Kurs Merkezleri gibi birçok yatırımla süsleyen Canik Belediyesi, şimdi de Yavuzselim Mahallesi'ne dev bir tesis kazandırıyor.

Belediye tarafından yapılan ve içinde çok amaçlı düğün salonu, müzik okulu ve kurs merkezinin bulunacağı Eğitim, Kültür ve Spor Tesisi'nin çalışmaları başladı. Başkan Osman Genç, ilgili Birim Müdürleri ile tesisin çalışmalarını inceledi.

YAŞAM STANDARDI YÜKSELİYOR

Her mahalleyi hizmetlerle süslediklerini ve nakış gibi işlediklerini belirten Başkan Genç, "Tüm mahallelerimize hizmet ulaştırıyoruz. Özellikle Büyükşehir Yasası'nın ardından belediyemize bağlanan mahallelerimizde Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri ve spor tesisleri yapmanın yanında, cami ve okul çevrelerini düzenliyoruz. Yine ayrıca merkez mahallelerimizde de insanlarımızın yaşam standartlarını artırıcı hizmetlere imza atıyoruz. İnşallah Yavuzselim Mahallemize de çok güzel bir tesis kazandırıyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'YE MODEL OLUYORUZ"

Canik Belediyesi olarak yaptıkları her kesime hitap eden yatırımlarla Türkiye'ye model olduklarını ifade eden Genç, "Canik'te çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz gibi dezavantajlı insanlarımıza hizmet götürüyoruz. Bir ilçe belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Yavuzselim Mahallemize kazandıracağımız Eğitim, Kültür ve Spor Tesisinden başta çocuklarımız ve kadınlarımız olmak üzere 7'den 70'e herkes yararlanabilecek" diye konuştu.