21.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ

Bugün sevdiğiniz kişiden alacağınız güzel haberler sizi oldukça mutlu edecek. Maddi konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Kararlarınızı tek başınıza vermeli ve bu kararlarda mantığınızı ön planda tutmalısınız. Yakınlarınızla aklınıza takılan konuları konuşup fikir almanızda fayda var.

BOĞA

İkili ilişkilerinize üçüncü kişileri katmazsanız daha huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Eğer doğru kullanabilirseniz, haftanın en keyifli günü olabilir bugün. Sevdiğiniz kişi ile güzel bir plan yaparsanız onu oldukça mutlu edeceksiniz.

İKİZLER

Bugün İkizler için yine derin konulara kafa yorulan bir gün olacak. İkizlerin her zamanki karma karışık duyguları bugün de ön planda olacak. Eski sevgilinizle ilgili konuları fazla kafaya takıyorsunuz. Artık önünüze bakmanın vakti geldi de geçiyor. Maddi konularda güzel atılımlar yapmanın tam günü. Hislerinize güvenin, sizi genelde yanıltmıyorlar.

YENGEÇ

Her konuda önceliği olumsuz düşüncelere veriyorsunuz. Bugün pozitif taraftan bakmaya çalışırsanız işler yolunda gidecek. Yeni bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz. Hayatınızda biri varsa da onunla olan ilişkinize yeni heyecanlar mutluluklar gelecek.

ASLAN

Bir takım olaylarda kendinizi öne atarak lider konumunda olacaksınız. Bu da giriştiğiniz işte size ve yanınızdakilere başarı getirecek. Bugünlerde üzücü bir olay yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz özenli davranmanızda fayda var.

BAŞAK

Maddi konularda fazla açılıyorsunuz bugün. Sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün kötü niyetli insanlar olacak etrafınızda. İyi niyetinizi suiistimal edecek kişilere karşı dikkatli davranmalısınız. Sevdiğiniz kişinin size tavsiyelerde bulunmasına izin verin.

TERAZİ

İş hayatınızda bazı olumsuz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bunu avantaja çevirmek sizin elinizde. Yakınlarınızla yaşadığınız problemlere daha sakin yaklaşmanız gerekiyor. Maddi konulardaki sıkıntılarınız bugün itibarıyla hafifleyecek gibi duruyor.

AKREP

Özlediğiniz kişiler var. Bugün onlardan gelecek güzel haberlerle keyfiniz yerine gelecek. İş hayatınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gideceğiniz iş görüşmelerinde maddiyatı çok fazla ön plana çıkarmamaya dikkat edin. İlişki konusunda tamamen bir karmaşanın içindesiniz. Buna sizin kararlı tutumunuz çözüm olabilir.

YAY

Yazın gelişiyle üzerinize çöken yorgunluktan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi işinize odaklamalısınız. Aniden gelen sinir nöbetleri yaşayabilirsiniz. Ve bu şekilde haksız konuma düşüp etrafınızdakileri kırabilirsiniz. Canınızı sıkan konularda fevri davranmak yerine daha ılımlı düşünmeniz sinirlerinizi gevşetebilir.

OĞLAK

Bugünlerde bir koşturma içindesiniz. Uzaktan gelen akrabalarınızla veya arkadaşlarınızla ilgilenecek ve bedensel olarak biraz yorulacaksınız. Aşk hayatınızda bir takım kıpırtılar yaşayabilirsiniz. Güzel günler sizi bekliyor.

KOVA

Aşk hayatınızda olumlu şeyler yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjik bir gün olacak sizin için. Yanlış anlaşılmalara mahal vermezseniz keyfinize keyif katabilirsiniz.

BALIK

Karşınıza çıkacak işle ilgili konulara detaylı bakarsanız hayatınızla ilgili olumlu kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ilişkiniz bugün itibarıyla daha da güzelleşecek. Maddi konuda rahat olacağınız bir gün. Ancak abartılı harcamalardan kaçınmalısınız.