Farklı konsepti ve Samsun'da olmayan ışık ve ses sistemi ile adından söz ettiren Adapark, düğün, nişan, nikah, sünnet, toplantı, eğitim, seminer ve organizasyonların yeni adresi olarak hizmet veriyor.

Samsunlulardan büyük beğeni alan Adapark rezervasyonlarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Adapark muhteşem ışık ve ses sistemi, kafesi, restoranı, çocuk oyun parkı, otoparkı ile Samsun ve Karadeniz'de marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İDDİALIYIZ
Adapark hakkında bilgi veren salon sahibi Muhammet Bayram, 'Atatürk Bulvarı Körfez Mahallesi Mustafa Çavuş Caddesi No:1 Atakum'da hizmete açtığımız Adapark ile olmayanları Samsun'a getirdik. Ses sistemi ve ışığımız ile Samsun ve Karadeniz'de oldukça iddialıyız. Bunun dışında, otopark hizmetimiz, 16 güvenlik kamerası, tecrübeli garsonlarımız, çocuk oyun alanı, kafemiz, restoranımız ile büyük bir kompleksle hizmet veriyoruz. 700 metrede kolonsuz bir salonda 500-750 ve 1000 kişilik oturma kapasitesine sahip, alternatifleriyle ısıtma soğutma ve havalandırma sorunu yaşamadan, kendi kulvarımızda rakipsiz olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Samsun halkından yoğun ilgi görüyoruz" dedi.