SES Okulları 2015-2016 eğitim öğretim yılını okul bahçesinde düzenlendiği muhteşem bir törenle sonlandırdı. Törene Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, SES Okulları Genel Müdürü Yaşar Batur, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve tüm öğrenciler katıldı.

GENÇLERE İHTİYAÇ VAR
Törende konuşma yapan Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, gençlere seslendi. Bakoğlu, "Samsun'un ve ülkemizin gençlerimize ihtiyacı var. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği ülkemizi çağdaş milletler seviyelerinin üzerine çıkabilmesi için gençlerimizin büyük çabalar sarf etmesi gerekiyor" dedi.

SAĞLAM VE GÜÇLÜ ADIMLAR
SES Okulları Genel Müdürü Yaşar Batur okulun sağlam ve güçlü adımlar attığını kaydederek, "SES Okulları'nın üç yaşını doldurduğu bu günde sağlam ve güçlü adımlarla Samsunumuzun markasını oluşturma yolunda kendini ispat eden okulumuzun daha da büyük başarılara imza atacağından kimsenin şüphesi olmasın. Atalarını tanıyabilen, mutlu, başarılı, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için çaba sarf eden öğretmenlerime de kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Ülkemizin dünya ülkeleri seviyesinin üzerine çıkabilmesi için çalışıp geçmişimize yakışır başarılarınızla taçlandırma görevinizi asla unutmamalısınız. Hepinizi seviyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür diliyorum" diye konuştu.

HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADA
Konuşmaların ardından okul birincilerinin, Yaş Kütüğü'ne plaketlerini çaktı. Barış güvercinlerini gökyüzüne salan öğrenciler bayrak ve flama devir teslim töreninden sonra büyük bir coşku ile keplerini fırlattı. Törende veliler ve öğretmenler hem hüznü hem de sevinci bir arada yaşadı.

ÖZEL HABER