Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Erbaaspor, 3 futbolcuyu daha kadrosuna kattı. 20 yıl sonra yeniden 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren Erbaaspor, transferler çalışmalarıyla yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor. Transferleri arka arkaya açıklayan Erbaaspor yönetimi bugün üç önemli futbolcunun transferini daha bitirdi.
Erbaaspor daha önce Kayserispor, Adıyamanspor, Afyonkarahisarspor, Fethiyespor, Ünyesspor ve son olarak Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor forması giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tolga Yıldız, Kayseri Şekerspor ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor forması giyen 21 yaşındaki sol bek Mehmet Tatlı ve Kayseri Erciyesspor, Kayseri Şekerspor, Gölcükspor ve son olarak Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor forması giyen 23 yaşındaki stoper Gökhan Açıkgöz'ü kadrosuna kattı.
Gökhan Açıkgöz, Mehmet Tatlı ve Tolga Yıldız bugün Erbaaspor tesislerine gelerek Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun ile görüştü. Görüşmenin ardından üç futbolcu kendilerini Erbaasporlu yapan imzaları attı.
Geçen sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor forması giydiğini ifade eden 23 yaşındaki başarılı stoper Gökhan Açıkgöz şöyle konuştu: 'Başkanımızla görüştük. Görüşmemiz olumlu geçti. İnşallah hedefe giden bir takım olacağız. Güzel günler bizi bekliyor inşallah.'
Erbaaspor'u hak ettiği yere taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade eden 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tolga Yıldız 'Yeni sezonda inşallah Erbaaspor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Erbaaspor'u hak ettiği yerlere 2. Lig, PTT 1. Lig ve Süper Lig'e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giydiğini ifade eden 21 yaşındaki sol bek Mehmet Tatlı ise '21 yaşındayım benim de hedeflerim var. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur. Erbaaspor'un başarısı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım' dedi.