Renkli Sayfalar programına konuk olan radyocu Rıza Esendemir, 3 ay önce boşandığı İrem Derici'nin, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le yeni bir ilişkiye başlaması hakkında konuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre İrem Derici'ye mutluluklar dileyen Esendemir, 'Biz 3 ay önce boşandık ve konu kapandı. Herkes özgür. Ahmet, Mehmet benim için Ece, Zeynep hiç fark etmez. Bu saatten sonra kim ne isterse onu yapacak. Herkes mutlu olsun, herkes… Gerçekten mutlu olsunlar yani. Açıkçası çok sonra bir yerlerden duyuldu. Çok bir şey düşünmedim, ne düşünebilirim ki? Allah mutlu etsin herkesi onu da, beni de…' ifadelerini kullandı.

Esendemir ayrıca, 'Boşandıktan sonra konuşmadık. Artık bu konunun konuşulması da saçma geliyor. Herkesin bir hayatı var. Kimse kimsenin hayatını etkilemesin. Şu anda bir sevgili, aşk durumum yok. Öyle kolay değil, biraz zamana ihtiyacımız var. Yaraları sarmadan üzerine yara bandı yapıştırmak biraz saçma geliyor bana. O yüzden kendime geleyim biraz. O mevzular benim için ciddi' diye konuştu.