Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, kent için üretikleri projelerde OMÜ'den destek beklediklerini belirterek, "OMÜ ile daha fazla fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz" diye konuştu.

TİCARET İÇİN AKADEMİ
Samsun için üretilen proje çalışmalarında OMÜ'den daha fazla destek beklediklerini ifade eden Gömeç, şunları söyledi: "Artık ticaret yaparken akademik çalışmalardan da faydalanmanız gerekiyor. Ürettiğiniz projelerde mutlaka akademisyenlerden de destek bekliyorsunuz. Tabii ki bir kaç projemize destek verdiler. Fakat bizler bu şehrin daha fazla gelişmesini isteyen iş adamları olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi gibi köklü ve kurumsal yapıya sahip olan, birbirinden değerli akademisyenleri bünyesinde barındıran bir üniversiteden daha fazla destek bekliyoruz."

BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ
SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, "Samsun olarak bütünüyle birbirimize sahip çıkmalıyız ve bu anlamda OMÜ'den de destek bekliyoruz. Bizler elimizden geldikçe daha fazla projeyle kendilerine fikir alışverişi için başvuracağız" açıklamasında bulundu.