Bursaspor'daki performansıyla birçok kulübün transfer listesinde yer alan Serdar Aziz, Galatasaraylı yöneticilerin gece yarısı operasyonuyla sarı kırmızılı camiayla anlaştı. Milli futbolcu Serdar Aziz'in menajeriyle, Dursun Özbek'in sahibi olduğu otelde bir araya gelen sarı kırmızılı yetkililer, başarılı stoperle anlaşma sağladı.

Görüşmenin ardından menajer Haluk Canatar, Galatasaray amblemi ile Serdar Aziz'i yan yana getirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, 'Kardeşime yeni kulübü hayırlı olsun' dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, "Serdar Aziz'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardık. 4.5 milyon Euro ve Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'yı bonservisleri ile birlikte kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde de bu isimlerle görüşmemiz olacak. Transferin iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın da ısrarla istediği futbolcunun Galatasaray tarafından transfer edilmesi ise, son dönemin en büyük transfer çalımı olarak nitelendirildi.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Bursaspor'un milli futbolcusu Serdar Aziz'in transferi konusunda kulübü ve futbolcuyla görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılıların konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:

'Profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Bursaspor ile resmi görüşmelere başlanmıştır.'