AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan 'Kardeş Şehir' projesi kapsamında, Tunceli'ye giden AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve AK Parti heyeti, yapılan bir dizi temas ve görüşmelerin ardından, Ramazan ayının manevi atmosferinde Çemişgezek ilçesinde düzenlenen kardeşlik sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, AK Parti İl Kadın Kollar Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kollar Başkanı Caner Göktepe, partililer ve vatandaşlar katıldı.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
İftarın ardından bir konuşma yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Çemişgezek halkına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve aynı zamanda Çemişgezekli olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş'ın selamlarını iletti.

Karaaslan, ''Biz AK Parti Samsun ailesi olarak Çemişgezekli kardeşlerimizle birlikte gönül sofralarında olmak için geldik. Bize gönlünüzü ve sofranızı açtığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bugün Samsun Tunceli arasında gönül köprüsü kuruldu. Bugünden sonra ikili ilişkilerimiz inşallah daha da güçlenecek. Kardeşliğimiz, birliğimiz bu sayede devam edecek. AK Parti Samsun ailesi olarak, sizleri Samsun'a bekliyoruz. Birileri duysun. Bu birliğimize, beraberliğimize, bu kardeşliğimize hiç kimse zarar veremez. Bir Karadeniz ili ile bir doğu arasında nasıl güzel bir iletişim olduğunu herkes gördü. Biz hep beraberiz. Bu kardeşlik bağlarının güçlenmesi için buradayız. Türkiye'nin dört bir tarafında bütün illerimiz kendilerine seçilen kardeş illerde iftar açmakta. Ramazan ayınız mübarek, ettiğiniz dualar kabul olsun'' diye konuştu.