A Milli Takım, gruptan çıkmayı garantileyen İtalya Milli Takımı'nın İrlanda'ya yenilmemesini beklerken İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Antonio Conte sakat ve ceza sınırındaki oyuncularını bu maçta oynatmama kararı aldı. Conte dün düzenlenen basın toplantısında 7 ile 9 yeni oyuncunun sahada olacağını açıklamıştı.

İtalya Milli Takımı'nda sakatlığı süren kaleci Buffon tam iyileşmesi için dinlendirilecek ve yerine PSG'nin kalecisi Salvatore Sirigu görev alacak. 3-5-2 düzeniyle oynayan İtalyanlar'ın savunma hattında Bonucci ve Barzagli yerini korurken Chiellini'nin yerine Ogbanna'nın görev yapması bekleniyor.

Orta sahada sağ kanatta sakatlığı bulunan Candreva dinlendirilecek yerine El Shaarawy veya Bernardeschi oynayacak. Sol kanatta ise De Sciglio'nun sahada olması beklenirken orta sahanın ortasında ise De Rossi - Giaccherini - Parolo üçlüsü yerine Sturaro - Thiago Motta - Florenzi'nin görev yapması yüksek ihtimal.
Forvet hattında ise ilk iki maçta görev yapan Eder - Pelle ikisi yerine Conte'nin İmmobile - Zaza ikilisinin ilk 11'de maça başlaması bekleniyor.