23.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ

Hayattan keyif alabilmeniz için en önemli unsur sağlıktır. Bu yüzden sağlığınıza gereken önemi göstermelisiniz. Sevdiğiniz kişi ile alacağınız yeni bir karar sizi oldukça mutlu edecek. Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

BOĞA

Anaç yapınız etrafınızdakilere iyi geliyor. Ama sizin de bazen korunup kollanmaya ihtiyacınız. Bunun boşluğunu hissedeceğiniz duygusal bir gündesiniz. Tatile çıkmak istiyorsanız bir an önce yol haritanızı belirlemelisiniz. Aksi takdirde hayalleriniz başka bahara kalacak.

İKİZLER

Uzun zamandır kurtulamadığınız maddi bunalımlardan kurtuluyorsunuz. Bir süredir hayalini kurduğunuz o hayata kavuşmanıza az kaldı. Tabi kararsız yapınızla bunu yerle bir etme gibi bir huyunuz da var. Olaylara mantıklı bakmaya çalışıp sonunda yine duygularınıza dönüyor ve akıl almaz bir ikileme düşüyorsunuz. Tek yerden düşünmeye çalışın.

YENGEÇ

Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri merkeze koymaktan vazgeçin. Hayatınızdan giden kişilerin gidişine üzülmeyi bırakın. Hiçbir şey için geç değil. Hayat sizin için yeni sürprizler hazırlıyor. Maddi konuda da iş konusunda da iyi gelişmeler sizi bekliyor.

ASLAN

Maddi konularda çok eli açıksınız. Bu da bazı kişilerin ilgisini çekiyor ve size çıkar amaçlı yaklaşmalarına sebep oluyor. Biraz daha dikkat. Aileniz sizden ilgi bekliyor.

BAŞAK

Hareketli ve neşeli tavrınız herkesin enerjisini yükseltiyor. Bugün de gireceğiniz ortamlarda günün güzel geçmesini sağlayabilirsiniz. İş, aşk ya da arkadaşlıklarınızda tutmayacağınız sözlerden kaçının. Bu size olan güvenin zedelenmesine yol açar.

TERAZİ

Tatile çıkmanıza az bir vakit kaldı. Kendinizi bunaltmayın sayılı gün çabuk geçer. Sağlık konularında biraz dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi takdirde tatilinizi hastanelerde geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi konularda sıkıntı çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Harcamalara dikkat!

AKREP

Akrepleri uzun zaman sonra bugün güzel bir gün bekliyor. Dün yaşanan veya bugün yaşanacak güzel bir hadise yaşam enerjinizi yeniden geri getirdi. İş hayatınızda güzel şeyler olacak gibi duruyor.

YAY

Bu aralar vurdumduymaz tavırlarınızla yakınlarınızın canını sıkıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız güzel bir teklifle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizi etrafınızdaki sorumsuz kişiler yüzünden sürekli bir kargaşanın bir koşturmacanın içinde buluyorsunuz. Kimsenin arkasını toplamak zorunda değilsiniz. Bugünü kendinize ve kendinizi mutlu etmeye ayırırsanız gerçekten keyifli ve verimli bir gün geçirmiş olacaksınız. İş konusunda oldukça şanslı bir gündesiniz.

KOVA

Hayat tecrübelerinizden yararlanarak alacağınız bir karar sizi güzel yerlere götürebilir. Kafanızda ufacık şeyleri büyütüp moralinizi bozmayın. Bugün güzel bir gün.

BALIK

Sevdiğiniz kişi ile güzel bir gün sizi bekliyor. Birlikte plan yapabilir ya da bugün hoş sohbetler edebilirsiniz. Ailenizde veya çevrenizde sizi çok seven birinin kalbini kırmışsınız farkında olmadan. Gönlünü alsanız iyi olacak.