Geçen yıl düzenlenen dünya şampiyonasında 7 madalya kazanan Türkiye İşitme Engelliler Milli Karate Takımı, Samsun'da kampa girdi. Teknik Direktör İbrahim Erçin, "Hedefimiz bu kez ülkemizde düzenlenecek bu şampiyonada bu kez daha fazla madalya kazanmak" dedi

SAMSUN'DA KAMP

Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek ve 18 Temmuz'ta başlayacak İşitme Engelliler Karate Dünya Şampiyonası için Türkiye kampa girdi. Samsun'a erken gelen Ay- Yıldızlılar, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda her gün çift antrenman yaparak eksiklerini gideriyor. 21 kişilik sporcu kafilesi, 6 deneyimli antrenör tarafından çalıştırılırken, Karate İl Temsilcisi Tahsin Bayar, dün millileri ziyaret etti. Bayar, teknik ekiple görüşüp bilgi aldıktan sonra, çalışmayı kenardan izledi.

OLİMPİYATA HAZIRLIK

İşitme Engelliler Karate Milli Takımı Teknik Direktörü İbrahim Erçin, "21 günlük bir kamp dönemi olacak. Bir önceki dünya şampiyonasında 7 derece yapıldı. Bu kez kendi evimizde olduğumuz için daha çok madalya hedefliyoruz" dedi. Başantrenör Levent Aydemir ise, "Kampımız şampiyona başlangıç tarihine kadar sürecek. Hedefimiz bu şampiyonaya iyi işler çıkarıp, bir anlamda önümüzdeki yıl düzenlenecek olimpiyatlar öncesi son durumumuzu görmek" diye konuştu.

BAYAR'DAN ZİYARET...

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü ve Karate İl Temsilcisi Tahsin Bayar, Ay- Yıldızlıların Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yaptığı antrenman öncesi teknik ekipten bilgi alıp, çalışmalarında başarı diledi.

Selçuk KAYA