Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Spor Genel Müdürlüğü önderliğinde düzenlenecek 'spor gecelerinin' Atakum'da bir başka olacağını söyledi. Demirkıran, "Yarın akşam plaj futbolu etkinliğimiz başlıyor. İsteyen bütün vatandaşlarımız aramızda yer alabilir"dedi.

SÜRPRİZ ÖDÜLLER VERİLECEK

Spor Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında düzenlenecek spor geceleri organizasyonları birbirinden renkli görüntülere sahip olacak. Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Atakum Belediyesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği plaj futbolu yarın başlayacak ve 27 Haziran tarihinde yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Turnuvanın şölen havasında geçeceğini belirten Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, "Sosyal ve kültürel faaliyetler dışında Atakum'da spor ramazan gecelerinde bir başka olacak"diye konuştu.

YARIN BAŞLIYOR

Demirkıran ayrıca, "Atakum Belediyesi ile birlikte yapacağımız plaj futbolu turnuvası birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak. Dileyen herkes bu turnuvaya katılabilecek. 3 gün sürecek olan etkinliğimiz Atakum Yalı Kafe önünde yarın akşam saat 22.00'da başlayacak. Turnuvada dereceye girecek takımlarımıza sürpriz ödüllerde verilecek. Bizlere her koşulda destek veren Samsun'u spor kenti haline çeviren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a teşekkür ediyoruz"dedi.

Salim YILDIZ