Yavuzselim Mahallesi'nde uygulanacak projelerle ilgili gerçekleştirilen istişare toplantısında Canik Belediye Başkanı Osman Genç, mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu. Canik'te Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelere birçok hizmet gerçekleştiren Belediye Başkanı Osman Genç, mahalle sakinleriyle de istişare toplantısı düzenleyerek, onların görüş ve önerilerini alıyor. Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Mahalle Muhtarı Selim Gökçen ile vatandaşların katıldığı istişare toplantısında Yavuzselim Mahallesi'ne yapılan ve yapacak olan projeleri anlatan Genç, Canik'te ortak aklı hakim kıldıklarına vurgu yaptı.

Başkan Genç'ten Projelere Sıkı Takip

YAVUZSELİM'E ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Yavuzselim Mahallesi'nde Eğitim, Kültür ve Spor Tesisi yatırımını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Genç, "Bu mahallemizde ortak çalışmamız sonucu YEDAŞ elektrikleri yer altına aldı. Yine SAMGAZ ile yaptığımız işbirliği sonucu doğalgaz çalışmalarımız başladı. İnşallah Yavuzselim Mahallesi'nde Güzel Evim Mutlu Geleceğim projemizi de uygulayacağız. Çalışmalarını başlattığımız bu projemizin sonunda bu mahallemiz daha estetik bir görünüm kazanacak" dedi.

"TEK AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZI MEMNUN ETMEK"

AK Parti hükümetinin Roman Açılımını sürdürdüğüne işaret eden Genç, "Biz de Canik Belediyesi olarak 11 yıldır Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı bölgelere spor tesisleri, eğitim, kültür tesisleri gibi önemli hizmetler gerçekleştirdik. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın görüşü, önerisi bizim için çok değerlidir. Bu anlamda mahallelerimizde zaman zaman gerçekleştirdiğimiz toplantılarda vatandaşlarımızla hizmetler noktasında istişarede bulunuyoruz. Hem ilçemizi ortak akılla yönetiyoruz hem de vatandaşlarımızın hizmetlerden memnuniyetini artırıyoruz. Çünkü bizim tek amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir" diye konuştu.