A Milli Takımın unutulmaz oyuncularından Alpay Özalan, ilk teknik direktörlük sınavını Eskişehirspor ile verecek. Süper Lig'i 17. sırada tamamlayarak küme düşen Anadolu Efsanesi'ni çalıştıracak olan Özalan, bugün Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde imzayı attı. Taraftarın da katıldığı imza töreninde konuşmalar sık sık tezahüratlarla kesildi.

Eskişehirspor'da Alpay Özalan sesleri

TEZAHÜRATLAR KONUŞMANIN ÖNÜNE GEÇTİ

İmza töreninde bir konuşma yapan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'un PTT 1. Lige yakışmadığını anlattı. Ağır bir trafik kazası sonrası toparlanmaya çalıştıklarına da değinen Başkan Ünal, "Bizim yakıştığımız yer Süper Lig, bizim yakıştığımız yer Avrupa, bizim yakıştığımız yer kupalar, şampiyonluklar. Yapabilir miyiz? Evet. Bu anlamda sizi şampiyon yapabileceğine inandığım, başarıya susamış, onun da bizim gibi şampiyonluktan başka hesabı olmayan, para, ekonomi hiçbir hesap yapmadan, ekibiyle birlikte bizimle her şeyi paylaşarak bu yola bizden daha heyecanlı bir şekilde şampiyonluğa inanmış hocama, Türk futboluna yaptığı başarılardan dolayı da teşekkür etmek lazım. 102 defa milli formamızı giydi. Dünyanın her yerinde ülkemizi temsil etti. Biz Eskişehirspor olarak bir kazaya uğradık. Maalesef ağır bir trafik kazası geçirdik. Buradan toparlayacağız kendimizi. Buna emin olalım" dedi.

Öte yandan Başkan Halil Ünal'ın konuşması taraftarlar tarafından "Büyük Başkan" tezahüratlarıyla kesildi.

"ŞAMPİYON YAP BİZİ, ALPAY ÖZALAN"

Kırmızı-siyahlıların yeni teknik direktörü Alpay Özalan ise, kendisine gösterilen inanç ve desteğin karşılıksız kalmayacağını aktardı. Kendisinin futbolculuk zamanlarından örnekler de veren unutulmaz oyuncu, "Bana gösterilen inanç ve destek hiçbir şekilde karşılıksız kalmayacaktır. Bu da nasıl olacaktır biliyor musunuz? Bu takımın şampiyon olarak dönmesiyle olacaktır. Burada sizlere söz veriyorum. Beni çoğunuz futbolculuk zamanımdan bilirsiniz. Yüreği ile oynayan, mücadele eden, hiç bir zaman kaybetmeye tahammülü olmayan bir takım oluşturacağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Eskişehirspor hak ettiği yerde tekrar yerini alacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Eskişehirspor taraftarı Alpay Özalan için tezahüratlarda bulundu. "Hoşgeldin Es-Es'e, delikanlı adam; şampiyon yap bizi, Alpay Özalan" tezahüratları, adeta tesisleri inletti. Daha sonra imzalar atılırken, yeni teknik adam taraftarları da kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.