24.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ

Kendinizi bitkin hissediyorsunuz bugün. Keyfinizi yerine getirecek konularla ilgilenirseniz enerjiniz yükselecek. Sevdiğiniz kişi sizden bir adım bekliyor. Maddi konularda rahatlama yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

BOĞA

Vurdumduymaz bir hal içindesiniz bugün. Karşınızdakileri bu halinizle kızdırabilirsiniz. İşle ilgili konularda bu tavrınızdan bir an önce sıyrılmanız gerekiyor.

İKİZLER

Kendinizle ilgili anlatmamanız gereken birçok şeyi alakasız kişilere anlatıp pişman oluyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir sorun yaşayabilirsiniz. Bugün kendinizi keyifli hissedeceksiniz. İş yerinizde bugün ferah bir gün sizi bekliyor. Başkalarının hayatını çok merak ediyorsunuz bu aralar. Soruşturmayı bırakıp kendilerinin anlatmasını bekleyin isterseniz. Çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

YENGEÇ

Artık biraz kendinize gelme vaktiniz geldi. Öylece oturup kenardan kendi hayatınızı izliyorsunuz. Hiçbir şey yapmadan başarıya ulaşmanız mümkün değil. Hemen birkaç atak yapmanız gerekiyor.

ASLAN

Yardımsever ruhunuz size fayda sağlayabilir. Bu huyunuz sayesinde kendinizi mutlu hissedebiliyorsunuz. Yardım etmek destek olmak size iyi geliyor. Ailenize de biraz vakit ayırsanız iyi olacak. Bugün sizden ilgi bekliyorlar.

BAŞAK

Bildiklerinizi sevdiklerinizle paylaşmayı, onlara bir şeyler öğretmeyi seviyorsunuz. Bugün de bu açıdan verimli bir gün olabilir. Sağlıkla ilgili konuları ciddiye almalısınız. Sevdiğiniz kişiden size doğru dev bir adım geliyor olabilir hazırlıklı olun.

TERAZİ

Beklediğiniz şeyin gerçekleşmesi yakın ama biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Sürekli bunu düşündüğünüz için kendinizi rahatsız ediyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi kafanızda yarattığınız problemler yüzünden kırıyorsunuz. Biraz daha alttan almakta fayda var.

AKREP

Bu aralar keyfiniz çok yerinde. Güzel haberler art arda geliyor. İşle ilgili keyifli gelişmeler yaşıyorsunuz fakat sarhoşluktan kurtulup işle ilgilenmeniz gerekiyor artık.

YAY

Bu aralar kendi kabuğunuza çekilmişsiniz. Ve bu şekilde çok mutlu hissediyorsunuz. Kabuktan sıyrılıp etrafınızdakilerle ilgilenmeye başladığınızda karşılık alamamanız canınızı sıkıyor. Fakat onları sizsizliğe alıştıran da sizsiniz. Maddi konularda biraz sıkıntılısınız. Akıllıca plan yapıp tutumlu olursanız bu sorundan kurtulacaksınız.

OĞLAK

Kenara attığınız paranızı bir anda çıkan bir pürüz sebebiyle harcamak zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile biraz uzak kalmanız iyi gelecek. Kendinize biraz bakım yapsanız iyi olacak. Bu aralar iyice boşladınız.

KOVA

Geçmişte yaptığınız hataları düşünüp canınızı sıkmaktan vazgeçin. Sinirlerinize hakim olmanız ve olaylara daha akılcı yaklaşmanız gerekiyor. Bazı konularda önceliği hep etrafınıza veriyorsunuz. Bunun size zarar verdiğinin farkına varmalısınız.

BALIK

Sürekli başkalarının işleri için koşturmayı bırakıp biraz ailenize ve sevgilinize vakit ayırmalısınız. İş hayatınız bugün çok durağan geçecek.