Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün düzenlediği basın toplantısında sezon bittiği günden bu yana yaşanan gelişmeleri aktardı.

GENÇLERE ŞANS DOĞDU

Başkan Tutu, "Yönetim olarak tüm benliğimizle Samsunspor'un başarısı için çalışıyoruz. Bir yandan da yeni sezon öncesi futbol takımını planlıyoruz. Malum transfer yasağı cezamızdan dolayı mevcut futbolcularımıza yöneldik. Pazartesi günü hocamız Engin Korukır'ı Samsun'a davet edip, konuşacağız. Sonra hocamızla ilgili de kararı vereceğiz. Ardından CAS'tan gelebilecek karara göre belki yeni transfer şansımız doğacak. CAS'ın 15 Haziran'da kararını verememesi, bizim adımıza umut verici. Demek ki, delillerimiz sağlam. Sezon öncesi kampı Kartepe'de yapacağız. Bu sezonu genç oyuncularımız da iyi değerlendirecektir. Kendileri için büyük bir şans doğdu" diye konuştu.

ONURSUZ GURURSUZ DEĞİLİZ

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, şöyle devam etti: "Hem Samsunspor'un hem de stadın isim sporsorluğu konusunda görüştüğümüz firmalar var. Bu konuda ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır. Biz Samsunspor'un gününü değil, geleceğini kurtarmak için çalışıyoruz ve görevimizin de başındayız. Ben 25 yıldır bu kulübün içindeyim. Hiçbir zaman onursuz, gurursuz yönetici görmedim. Bizi eleştirebilirler, yaptıklarımızı doğru bulmayabilirler ama bunları söylemeye hakları yok. Samsunspor'un tüm haklarını korumak, geleceğini kurtarmak, mevcut kadroyu elimizde tutmak için mücadele ediyoruz. Bu zor günler el birliğiyle geçilecek. Yeterki yönetimi, takımı, taraftarı, basın mensuplarıyla arasına kimse girmesin."

Selçuk KAYA