Uzun süredir hoca ve genel manajer arayışları içerisinde olan Samsun Büyükşehir Belediye Anakent Spor Kulübü ligin tecrübeliyle isimleriyle anlaştı. Başkan Kadir Koçak'la biraraya gelen antrenör Ayhan Kalyoncu ve genel manajer Osman Rendeci kendilerini Kırmızı-Beyazlı yapan imzaları attı.

İMZALARI ATTILAR

Yeni sezonda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde boy gösterecek olan Samsun Büyükşehir Belediye Anakent Spor Kulübü, hoca ve genel manajer arayışlarını sonlandırdı. Doğru bir seçim yapma adına uzun süredir antrenör arayışları içerisinde olan Kırmızı-Beyazlı kulüp ligin tecrübeli isimleriyle anlaşma sağladı. Antrenörlük koltuğuna Ayhan Kalyoncu'yu getiren Anakent Spor Kulübü, genel manajerlik görevini de Osman Rendeci'ye verdi. Başkan Kadir Koçak'ın makamında biraraya gelen ikili kendilerini Kırmızı-Beyazlı yapan imzaları da attı.

SÜPER LİGİ HAK EDİYOR

Samsun'un süper ligi hak ettiğini belirten Antrenör Ayhan Kalyoncu, "Anakent Spor Kulübünü diğer kulüplerden ayıran klasik belediye anlayışından uzak olduğu için tercih ettim. Çünkü bu gibi yerlerde klasik belediye anlayışıyla başarılı olamazsınız. Samsun süper ligi hak eden bir şehir. Karadeniz'in en büyüğü olması sebebiyle de bunu hak ediyor. Doğru bir yere geldiğimi düşünüyorum. İnşallah sezon içerisinde hedeflediğimiz yerlere geliriz. Süper lige geçtiğimiz sezon sürpriz takımlar çıkmayı başardı, bizde ümit ediyorum ki bunu başarabiliriz"dedi.

Salim YILDIZ