1453 Fatihspor tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası'nda grup müsabakaları sona erdi. Organizasyonun sorunsuz geçtiğini belirten Başkan Tonguç Ali Anıl, "Artık bundan sonra yenilen takım evine geri dönecek. Gruplarından çıkmayı başaran tüm ekiplerimizi tebrik ediyorum"dedi.

GRUPLARINDAN ÇIKTILAR

Samsun İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'nde bulanan Şehit Hüseyin Kaşka Parkı'nda 1453 Fatihspor tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası'nda grup müsabakaları sona erdi.

Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci tamamlayan, Şehit Malik Saylık, Şehit Ersan Gürpınar, Şehit Eşref Bitlis, Şehit Muhammet Yılmaz, Şehit Selim Kiraz, Şehit Mehmet Topçu, Şehit Cihat Aksarı, Şehit Özkan Özden, Şehit İlhan Hamlı, Şehit Uğur Birinci, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, Şehit Okan Taşan, Şehit Hüseyin Koç, Şehit Sadetdin Bakır, Şehit Ferudun Kaygusuz, Şehit Hakan Aktürk, Şehit Murat Aslan, Şehit Yahya Topkaya, Şehit Fırat Çakıroğlu ve Şehit Murat Gürel takımları bir üste tura yükselmeyi başardı.

SORUNSUZ GEÇİYOR

Turnuvanın en iyi ikincileri olan, Şehit Yılmaz Dikmen, Şehit Mubariz İbrahimov, Şehit Erdal Artut, Şehit İsmail Sağır, Şehit Ahmet Kısmet, Şehit Adem Şengül, Şehit Nazmi Kapucu, Şehit Çoşkun, Sekmen, Şehit Mesut Birinci, Şehit Ünal Ertürk, Şehit Gaffar Okan ve Şehit Ahmet Sarı ekipleri de bir üst tura adlarını yazdırmayı başardı, Turnuvanın şu ana kadar sorunsuz geçtiğini belirten 1453 Fatihspor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Bundan sonra ki maçlarda yenen takımlar tur atlayacak. Gruplarından çıkmayı başaran tüm takımları tebrik ediyorum. Kalan maçların şimdiye kadar olduğu gibi yine dostluk ve centilmenlik ortamında geçmesini diliyorum"dedi.

Salim YILDIZ