Ada Tur Taşımacılık İnş. Tem. Taah. ve Tic. Ltd. Şti'ye, 1 adet Kangoo Multix Extrem 1.5 dci 90 bg, 1 adet Fluence İcon 1.5 dci 110 bg edc (otomatik), 5 adet Fluence İcon 1.5 dci 110 bg düz vites satan Onur Otomotiv farkını bir kez daha ortaya koydu.

ONUR OTOMOTİV GARANTİSİ
Ada Tur Taşımacılık sahibi Cem Giray Yamanoğlu, Renault kalitesini Onur Otomotiv ile yaşadıklarını belirterek, "Daha önce de olduğu gibi yine Onur Otomotiv'i tercih ettik. Hem fiyat hem de kalite açısından en güvendiğimiz marka Renault'u, Onur Otomotiv garantisi ile satın almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onur Otomotiv yetkililerine bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Cem Giray Yamanoğlu, araçlarının anahtarlarını Onur Otomotiv Satış Müdürü Mine Uyar, Onur Otomotiv Ticari Araç Sorumlusu Serhat Kar ve Ticari Laboratuvar Betül Ünalan'ın elinden aldı.

EN KALİTELİ HİZMET
Cem Giray Yamanoğlu'na teşekkür eden Onur Otomotiv Satış Müdürü Mine Uyar ise, 'Onur Otomotiv olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Ada Tur Taşımacılık'a Onur Otomotiv'i tercih ettiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ayşe KUŞCU (ÖZEL HABER)