Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü başlayan kar yağışı ilçedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Çarşamba Belediyesi, yer yer yüksekliği bir metreyi bulan karla yoğun bir şekilde mücadele ederken, Başkan Hüseyin Dündar, son kırk yılın en yoğun yağışının yaşandığını ifade etti.

KAR 1 METREYİ BULUYOR
Çarşamba şehir merkezinde ve 140 mahallenin grup yollarında yol açma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Sabır ve tahammül gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Çarşamba'da kar yüksekliğinin yer yer bir metreyi bulduğunu kaydeden Başkan Dündar, "Perşembe ve cuma günleri Karadeniz üzerinden gelen yoğun kar, bütün Çarşamba Ovası'nda ve yükseklerde etkili oldu. Çarşamba Belediyemiz, 4 greyder, 12 kepçe, yükleyici makine, 15 kamyon ve 100 personeliyle dört gündür aralıksız olarak şehir merkezi ile 140 mahallemizin grup yollarında yol açma ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Gayretli ve özverili çalışmalarını gece-gündüz sürdüren bütün çalışanlarımıza, sabır ve tahammül gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

BEYAZ ÖRTÜYE BÜRÜNDÜ

Geçtiğimiz hafta içerisinde yağan karla Çarşamba beyaz bir örtüye bürünürken, güzel görüntülerin de ortaya çıkmasına neden oldu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yoğun kar yağışı ilçede hayatı olumsuz yönde etkilerken, Başkan Hüseyin Dündar, çalışmaları yakından takip etti.