25.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ

Bugünü ailenize ayırsanız iyi olacak. Sevdiğiniz kişiyle olan sorunlarınız sonunda çözüme kavuşuyor. Geçmişe takılıp kalmayı bırakıp önünüze bakmalısınız. Sizi güzel gelişmeler bekliyor.

BOĞA

Detaylara takılıp güzel anların keyfini yaşayamıyorsunuz. Bugün güzel planlar yapıp hoş vakit geçirmenin tam zamanı. Çünkü bugün sizin gününüz.

İKİZLER

Karamsar havadan çıkmanın tam zamanı. Sürekli kötü şeyler olacağını düşünüp motivasyonunuzu düşürüyorsunuz. Bu psikolojiden çıkarsanız güzel bir gün sizi bekliyor olacak. Sevdiğiniz kişiye bir adım atmanın zamanı geldi.

YENGEÇ

İşle ilgili tembellik ediyorsunuz. Bu durum başınıza sıkıntı açabilir. Aileniz sizden ilgi bekliyor. Bugün kendinize biraz bakım yapmalısınız. Etrafınızda olup bitenlere karışmamaya çalışın. Sonunda suçlu çıkma ihtimaliniz yüksek.

ASLAN

Maddi konularda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün. Fazla para harcamanız kötü niyetli kişilerin dikkatini çekebilir. Sevgilinize biraz vakit ayırmalısınız. Arkadaş ortamınızda sizinle alakalı olmayan problemler yaşanıyor. Bu durumlara fazla karışmamaya çalışın.

BAŞAK

Çevre edinmeyi, arkadaş ortamınızı geliştirmeyi seviyorsunuz. Fakat herkese çok çabuk güveniyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün yapacağınız planlar sayesinde çok eğleneceksiniz.

TERAZİ

İş konusunda yeteneğinizi göstermenin tam zamanı. Biraz daha kendinizi arka plana atarsanız elinizdekinden de olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyi yanlış anlayıp çok üzüyorsunuz. Artık gönlünü almanız gerekiyor. Sürekli bir duygu durumu değişikliği içindesiniz. Bu durumdan kurtulmalısınız. Eleştiriye açık olmak size fayda sağlayacaktır.

AKREP

Bu aralar yakın arkadaşlarınızı ihmal ediyorsunuz. Biraz daha ilgili olmanız gerekiyor. İşle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Sinirli yapınızdan sıyrılıp olaylara ılımlı yaklaşmanızda fayda var. Aşk hayatınızda kısa süreli heyecanlar yaşayacak ve sık sık duygu değişimleri içine gireceksiniz.

YAY

Değişikliklerden hoşlanıyorsunuz. Fakat değişiklik yapmaya üşenen bir yapınız var. Aile fertlerinize daha sevecen davranabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının.

OĞLAK

Sağlığınıza biraz daha dikkat edin. Her şeye koşmaya yetişmeye çalışıyorsunuz. Hatta bu yüzden kendinizi kaybediyorsunuz. En kötüsü de insanları buna alıştırıyorsunuz. Sizin olduğunuz yerde kimse üzerine düşeni yapmıyor. Nasıl olsa Oğlaklar yapar…

KOVA

Bugün evinize biraz bakım yapsanız iyi olacak. Çat kapı gelecek misafirler tüm enerjinizi yerine getirebilir. Maddi konularda savurgansınız. Bu konuda kendinizi biraz dizginlemelisiniz.

BALIK

Güne tuhaf bir duygusallıkla başladınız. Enerjinizi toplayıp keyifli işlerle uğraşmanın tam vakti. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler bekleniyor.