Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, EURO 2016'dan elenmemizin ardından Instagram hesabına koyduğu fotoğrafa uzun bir açıklama notu yazdı. Milli futbolcu Arda Turan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Milli Takım'ı bırakacağı şeklinde yorumlandı.

Milli Takım forması ile 94 maçta 16 gol atan Barcelonalı yıldız Arda Turan, EURO 2016'ya veda etmemizin ardından Instagram hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

İşte Arda'nın fotoğrafa yazdığı o not:

'Bir masaya oturduk hep beraber üzüntülerimizi sevinçlerimizi koyduk ortaya kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım teselli tarafındaydım kardesinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda her halleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm bir ömür boyu da öyle görücem bu akşam herkese olduğu gibi bize de zordu hala da zor ama bütün bunları bıraktığımızda geriye bayrağımız ülkemiz milletimiz kaldı biz sizler için burdaydık bayrağımızı dalgalandırabilmek için azda olsa bunu yaptığımıza inanıyorum futbolla ilgili elimzden geleni yaptık bazen futbol böyle olmuyor . sizin bu futbolla ilgili kırgınlıgınız üzüntünüz kızgınlıgınız varsa basımızın üstüne bilirizki halkımız bizi çok sevdiginden böyle yapar... Bize gelince hakkımız varsa helaldir...!!! Siz herseyin en güzelini hakediyorsunuz benim güzel ülkem."