Gençlik ve Spor Bakanlığı, Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Atakum Ramazan spor geceleri plaj futbol' turnuvası başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile Haber Medya Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun yaptı.

GENİŞ KATILIM

Samsun Atakum ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Atakum Ramazan spor geceleri plaj futbol turnuvası' başladı. Atakum Yalı Kafe önünde yapılan turnuvanın başlama vuruşunu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile Haber Medya Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun yaptı. Turnuvaya Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, TFF Eğitmeni Nedim Karadeniz, Atakum Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYKAN VE TAŞÇI DA İZLEDİ

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın da izlediği renkli organizasyonun açılış maçında Kralspor ile Nevresimspor takımları karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçtan Nevresimspor sahadan 5-3 galip ayrıldı. İkinci müsabakada ise Taflanspor rakibi Samer Güvenliği 8-2, Diriliş FC takımı da Plaj Gow Ranger takımını 5-4 mağlup etti. Çardak Family ile karşı karşıya gelen Atakentspor rakibini 8-3, Los Lagactikos'da Cedit Ilıcaspor'u 6-0 ve Anlatspor Fakülte Hattını 5-2 mağlup ederek gecenin kazanan isimleri oldu. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaları çok sayıda Atakum'lu vatandaş da yakından takip etmeyi ihmal etmedi.



SANTRA TAŞÇI VE UZUN'DAN...

Turnuvanın başlama vuruşunu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile Haber Medya Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun yaptı.

BAYKAN DA İZLEDİ...

Samsun'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, karşılaşmayı TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın ve Atakum Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın'la birlikte izledi.

Salim YILDIZ