1453 Fatihspor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine tüm Samsun halkını davet etti.

1453 Fatihspor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, İlkadım Belediyesi ve 1453 Fatih Spor Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği 'Geleneksel İftar Yemeği'ne tüm Samsun halkını davet etti. Fatih Mahallesi Şehit Jandarma Komando Hüseyin Kaşka Parkı'nda düzenlenecek iftar yemeği programında ilahi ve semazen gösterisi yer alacak. İftar programı sonrasında ise iftar ile teravih namazı arasında ise Mevlid-i Şerif okutulacak. Program daha sonra ise 'Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası'nın maçları ile devam edecek.

Birlik ve beraberliğin güçlenmesini sağladıkları iftar sofrasına tüm Samsun halkını davet eden 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimize bu yılda devam ediyoruz. Bu yıl İlkadım Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz iftar programımızda dostlarımız, komşularımız ve tüm Samsun halkı ile aynı sofrada iftar yapmayı ümid ediyor ve iftar sofrasında buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Salim YILDIZ