Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Emre Mor'la Beşiktaş'ın anlaştığını fakat futbolcunun Milli Takım'a gitmesinin işleri bozduğunu ifade etti.

KORAY PALAZ ÖNERDİ

Torunoğulları, 'Beşiktaş İzleme Komitesi'nde yer aldığı dönemde Koray Palaz bize bu futbolcuyu önermişti. Danimarka'ya gidip izledim. Oldukça beğendim ve sonrasında menajeri ve kendisiyle görüşme gerçekleştirdik. Kulübüyle yaptığımız pazarlıklarda 4 milyon euro artı 500 bin euro da bonus bedeline kadar çıktık.' dedi.

Sözlerine devam eden Torunoğulları, futbolcunun Milli Takım'a davet edilmesinin transferi çıkmaza soktuğunu dile getirdi. Torunoğulları, 'Pazarlıklar sürerken Emre de Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi. Onunla da birkaç kez görüşüp anlaştık. Ama A Milli Takım'a çağırılması bir anda planlarımızı etkiledi. Oyuncunun kulübü diğer teklifleri bekleme kararı aldı. Bu süreçte de Emre, Ay-Yıldızlı formayla iyi bir çıkış yakalayınca devreye Dortmund girdi ve kadrosuna kattı. Hayırlı olsun… Oldukça başarılı bir futbolcu, ilerleyen dönemde de kendisini daha da geliştirecektir.' ifadelerini kullandı.

BURSASPOR DA EMRE MOR'U BEĞENMEMİŞTİ

Öte yandan Alman ekibi Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Emre Mor'un geçtiğimiz sezon başında 500 bin Euro bonservis bedeli ile Bursaspor'a önerildiği ancak transferine dönemin yönetim kurulu tarafından onay verilmediği ifade edilmişti.