Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce koruyucu ailelere yönelik iftar programı düzenlendi. Anakent Sosyal Tesislleri'nde düzenlenen iftara yaklaşık 350 kişi katıldı. Programa katılan Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı iftar öncesi koruyucu ailelerle sohbet etti.

YÜREKTEN KUTLUYORUM

Yıldırım, yaptığı konuşmada, Samsun'daki birlik ve beraberliğin çok anlamlı ve özel olduğunu belirterek "Çocuklar, en çok aile ortamına ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle koruyucu aile olma adına bu kararı veren ve çocukları yanına alan siz değerli bütün aileleri yürekten kutluyorum. Çok önemli ve anlamlı bir görev üstlendiniz. Devlet çocuklara ihtiyaçları neyse onları veriyor. Ama onların ihtiyaç duyduğu en önemli şey, bir aile ortamıdır ve bu aile ortamını da onlara sizler sağlıyorsunuz."ifadelerini kullandı.

İftar programına Samsun Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, davetliler ile koruyucu aileler ve çocukları katıldı.