AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı'nın Gökçeli Meydanı'nda düzenlediği iftara AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, mahalle başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonrasında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, şehit haberleri nedeniyle üzüntüsünü belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

HİZMETE DEVAM

Milletvekili Köktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: "3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren Salıpazarı her zaman yanımızda dik dik durdu, güven ve desteğini verdi. AK Parti hükümetleri olarak bizlerde gece gündüz çalışarak her ilçemize olduğu gibi Salıpazarımıza da hizmet götürmeye, yatırım yapmaya, proje üretmeye gayret gösterdik. 'O günkü Salıpazarı nere, bugünkü Salıpazarı nere.' Çok şükür AK Parti ile arasında çok çok büyük fark var, bunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Yeterli mi, değil tabiki ama yine sizlerin güven ve desteği ile ilçemizi daha da güzelleştirmeye, hizmet yapmaya devam edeceğiz."