Havza'da Ramazan ayı kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Belediye tarafından organize edilen ve Kevser Camii önünde teravi namazı sonrası düzenlenen etkinlikte, Nurullah Güneşdoğdu ilahi ve semazen grubu sahne aldı.

Yaklaşık iki saat süren konser boyunca katılımcılara birbirinden güzel ilahi ve şiirler seslendirildi. Programda sahne alan semazenler izleyicilerinden yoğun ilgi görürken, son bölümünde sahneye çocuklar çıktı ve grup ile birlikte ilahi okudu.

ÇOCUKLARA 'HACİVAT-KARAGÖZ'

Programda bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye olarak yarınlar için çalıştıklarını belirterek, "Bereketi ile, bolluğu ile iftarı ile bir Ramazan ayını daha yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Yaptığımız her şey yarın için, dolayısıyla bugünün çocukları için. İnşallah çocuklarımıza güzel bir gelecek ve Havza bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarınları için çalıştığımız çocuklarımıza Havza Belediyesi olarak pazartesi akşamı Hacivat Karagöz gösterisi hediyemiz olacak" dedi.

Havza Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu ve çok sayıda Havzalının takip ettiği konser sonunda Belediye Başkanı Murat İkiz, Nurullah Güneşdoğdu'ya çiçek verdi.