Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı yarın Otogar mevkiinde bulunan Makro Avm içerisindeki Enis Düğün Salonları'nda 'Maziden Atiye Gönül Sofrası' adlı iftar programı düzenliyor.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Başbuğumuzun emaneti, bu hareketin kökü ve beşiği olan Ülkü Ocakları ve en kutlu çatısı, beyni Milliyetçi Hareket Partisi'nin Samsun İl Başkanlıkları olarak geleneksel hale gelen iftar soframıza mensubiyet şuuruyla bağlı kendini Ülkücü ve MHP'li hisseden herkesi ayrım yapmadan misafir değil ev sahibi olarak soframıza davet ediyoruz. Tüm Samsunlu vatandaşlarımızı da misafir etmekten onur duyacağımızı belirtiyoruz. Bu mübarek ayda bu mübarek sofradada bizlere eşlik edecek hali hazırda bu cefakar ve çileli hareketin lideri Muhterem Genel Başkanımızın olması ayrı şeref ve gurur kaynağımızdır" dedi.

KONVOYLA KARŞILANACAK
İftar programına MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin de katılacağını belirten Tekin, "Daha önce Perşembe günü olarak planladığımız iftar programımızı genel başkanımızın katılımları nedeniyle Salı gününe ertelemiştik. Genel başkanımızın Samsun'a uzun süredir gelmiyor olması bu vesile ile hem ülküdaşlarımızı hemde Samsun halkını mutlu etmiştir. Genel Başkanımız iftar programında Samsun halkı ve partililerimiz ile biraraya gelecek ve gönül sofrasında hasbihal edeceklerdir. Bu vesile ile tüm Samsun halkını ve ülküdaşlarımızı iftar programımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Tekin, aynı zamanda iftar öncesi Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi saat 18:00'de Samsun-Ankara Karayolu Adalar Mevki'nde bulunan benzin İstasyonunda karşılayacaklarını ve oradan konvoy halinde hareket edeceklerini ifade etti.