İlkadım Belediyesi ve 1453 Fatih Spor Kulübü tarafından düzenlenen iftar programı Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'nda yapıldı. Düzenlenen iftar yemeğinde Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri bir araya gelerek aynı masalarda oruçlarını açtı.

Düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım dikkat çekti. İftar öncesi Komşu İftarı konukları ile tek tek görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. İftar masalarını dolduran mahalle sakinleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u adeta bağrına bastı.

ÖRNEK BİRLİKTELİK

Komşu iftarları ile Ramazan ayının bereketini ve feyzini yaşadıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Bu akşam Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinlerinin her zamanki gibi birlik ve beraberliğini görüyoruz. Yıllardır devam eden geleneksel iftarın bir yenisini de her zaman olduğu gibi dostluk içinde gerçekleştiriyoruz. Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri her zaman kardeşliğin örnek mahalleleri olmuşlardır. Bu konuda iki mahallemizi de canı gönülden kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Fatih Mahallemiz bu kardeşlik duygularıyla Samsun'daki diğer tüm mahallerimize örnek olacak bir mahallemizdir' diye konuştu.

FATİH'TE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Fatih Mahallesi'nde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Tok, 'Samsun'da en spora en çok önem veren mahallerimizden birisi olan Fatih Mahallemizde bulunan kum futbol sahasını baştan aşağı değişime uğrattık. Mükemmel bir halı saha sistemi ve aydınlatması ile halı sahamızın bulunduğu bu alanı spor kompleksine çevirdik. Mahallemizde bulunan şehit ailelerimizin isteği üzerine ilk meclis toplantımızda Fatih Parkımızın adını Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı olarak değiştirdik. Halkımız bizlerden talep etti. Bizler de halkımızın isteğini hemen yerine getirdik. 'Halka hizmet hakka hizmettir' anlayışı ile mahalle sınırlarımızın içinde bulunan tüm kaldırımlarımızı baştan sona değiştirerek baskılı beton uygulamasını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız her koldan devam ediyor, projelerimiz hızla yükseliyor. Bu yükselişlerimizin sebebi halkımızın bizlere olan güvenidir. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, bu güzelliği bozmak isteyenlere asla ve asla fırsat vermesin' diye konuştu.

İLKADIM'DA SAHUR BULUŞMASI GELENEKSELLEŞECEK

İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği sahur buluşmasının gelenekselleşeceği bildirildi.

İlkadım Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta sahur buluşmaları organize ediyor. Ramazan ayının manevi ikliminde Komşu İftarları'nın dışında sahurda da programlar organize eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik, beraberlik, kaynaşma ve kardeşlik ortamını perçinliyor.

Ihlamur Cafe ve Restautant'ta 'Gençlik Sahurda Buluşuyor' sloganıyla düzenlenen programa ev sahipliği yapıldığı geceye Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılılç, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Canik Gençlik Kolları Yönetimi katıldı.

GELENEKSELLEŞTİRECEĞİZ

İftardan sahura devam eden buluşmalarda birlik ve beraberlik ortamının sağlandığı programları önemsediğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Dolu dolu bir ramazan ayı yaşıyoruz. İftarlarımız her gün yoğun geçtiği için sahur programları da organize etme düşüncesi hasıl oldu. İftarların dışında sahur buluşmaları adını verdiğimiz programlar düzenliyoruz. Belirlediğimiz program çerçevesinde sahur programlarımızı da icra ederek Ramazan ayının manevi atmosferinde kardeşlik ortamını güçlendireceğiz" dedi.

MİLLİ EĞİTİM CAMİASI SAHURDA BULUŞTU

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta Milli Eğitim Camiası ile bir araya geldi. Sahur buluşmasına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemalettin Ak, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemalettin Ak, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Okul Müdürleri katıldı.