Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un Euro Cup Women eleme turundaki rakibi belli oldu. Almanya'daki kura çekimine Canik Belediyespor Başkan Yardımcısı M. Hamza Abdurrahmanoğlu kulübü temsilen katıldı.

Çekilen kura sonucunda Samsun ekibi Rusya'nın Chevakata Vologda takımıyla eşleşti. Çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak turun ilk mücadelesi 6 Ekim'de Samsun'da, ikinci maç ise 13 Ekim'de Rusya'da oynanacak. Turu geçen takım Galatasaray, Dynamo Novosbirsk Region ve TTT Riga ile birlikte C Grubu'nu oluşturacak.

Başantrenör Mehmet Can Öztürk, "Bu şampiyonada ilk kez eleme turu oynanıyor. O da bize denk geldi. Önceden katılan tüm takımlar gruplara kalıyordu. Rakibimizin de henüz bizim gibi kadrosu tam anlamıyla belli değil. Ağustos gibi nasıl bir takım oldukları konusunda fikir verebiliriz. İlk hedefimiz bu turu geçip gruplara kalmak" diye konuştu.

KURA HATIRASI...

Samsun Canik Belediyespor Başkan Yardımcısı M. Hamza Abdurrahmanoğlu, Almanya'daki kura çekimine katılan Türk takım temsilcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Selçuk KAYA