AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik iftar yemeği programı düzenledi.

Çakırlar Korusu'nda düzenlenen iftar programına, AK Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlçe Başkanları, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve davetliler katıldı.

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar birlik ve beraberliğinin artarak devam ettiğini söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel, 'İlçelerde gerçekleştirdiğimiz iftar programları devam ederken, siz değerli yol arkadaşlarımla ve aileleriyle birlikte de iftar sofrasında buluşmak istedik. İlçe iftarlarımıza mazeretleri nedeniyle katılamayan arkadaşlarımız oluyordu. Bu vesileyle hem sizlerle birlikte olmak, hem de ailelerimizin birbirleriyle tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu iftar programını düzenledik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu güzel ortam, birlik ve beraberliğimizin en büyük kanıtıdır. Partimizin kurulduğu ilk günden bu güne kadar geçen zamanda, birlik ve beraberliğimizi zedeleyen hiçbir unsur olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü AK Parti Ailesi, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve samimi duyguların en güzel şekilde yaşandığı bir ailedir. Biz her zaman bu düsturla hareket ettik ve bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz' diye konuştu.

'TERÖR GÜNDEMİMİZDEN ÇIKACAK'

'Teröre karşı birlik olmalıyız ve terör unsurlarının ülkemizin gündeminden tamamen çıkarılması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz' diyen Göksel, konuşmasına şöyle devam etti: 'Ülkemizin ve dünyanın son günlerde oldukça yoğun bir gündemi var. İngiltere'nin AB'den ayrılma süreci ve Cameron'ın istifası hala dünya gündeminde sıcaklığını korurken; bizim de Rusya ve İsrail ile yeniden olumlu ilişkiler kurma çalışmalarımız, yeni Anayasa çalışmaları gibi birçok gündemimiz var. Tabi bu önemli gündemlerin yanı sıra; ülkemizdeki terör belası son günlerde yeniden yüz göstermeye başladı. Önceki gün Ordu'nun Ünye ilçesinden bir kardeşimiz daha şahadet mertebesine ulaştı. Vatanımız için gözünü kırpmadan şehit olan tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu terör belasından kurtulmak adına güvenlik unsurlarımız ve meclisimizin yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Milletimizin de bu mücadeleye vereceği destekle birlikte terör ve tüm unsurlarından kurtulacağız. Biz bu mücadeleyi yalnızca PKK ile vermiyoruz. Yurt içi ve yurt dışından toplam 11 terör örgütü birleşip, birliğimizi, beraberliğimizi ve dirayetimizi bozma noktasında mücadele veriyor. Ancak bu çabaları boşadır. Biz onların bu mücadeleden kazançlı çıkmalarına asla izin vermeyeceğiz. Bizim arkamızda Türk milletinin desteği var. Bizim arkamızda İslam coğrafyasının ve mazlumların duası var. İnanıyorum ki en kısa zamanda bu terör belasında ilelebet kurtulacağız. Hiçbir terör örgütü ve unsurları, terörü ülke gündemimizden çıkarma kararlılığımızdan bizi vazgeçiremeyecek.'