AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, merkez ve ilçelerde verdiği iftar programlarının bir yenisi de Terme'de gerçekleştirdi.

Terme'deki iftara, Terme Kaymakam İlyas Gün, Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, işadamları, esnaflar ve AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar her kademesinde görev yapmış teşkilat mensupları katıldı.

YAPMAYA DEVAM
İftar duasının ardından konuşan Milletvekili Köktaş "Ülkemizin milli menfaatleri, çıkarları, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için bir çok hizmetleri birlikte yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik bugün burada biraraya gelmemizin en önemli göstergesidir. Herkes evinde iftarını yapacak bir tas yemek bulur, ama bugün davetimize icabet ederek Ramazan ayının menavi havasını birlikte idrak etmek istediniz, soframızı paylaştınız, masamızı şereflendirdiniz, Allah'ım sizlerin mutluluğunu ve huzurunuzu daim eylesin inşallah. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

FİTNE VE FESAT İÇİNDELER
Köktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ülkemiz dünya ülkeleri arasında konumu itibariyle çok önemli bir merkezde yer alıyor. Bugün ülkemizin üzerinde üzerinde sadece terör örgütünün birliğimizi, dirliğimizi bozma gibi emelleri yok, ta ki Osmanlı İmparatorluğu'ndan beri ülkemizin üzerinde bir takım şer odaklarının yazdığı senaryolar uygulanmaya çalışılıyor. Bu içerideki ve dışarıdaki şer odakları farklı organizasyonlar yaparak, Türkiye'deki iç barışı, huzuru, kardeşliği bozmak için, en önemlisi ise de güçlü Türkiye'nin ayağa kalkmaması adına büyük mücadele veriyor. Bunları sizlerde çok iyi görüyor ve biliyorsunuz. Onlar fitne ve fesat içinde işlerini yapıyorlar, ama bizler de işimizi çok iyi yapıp, bu oyunlara düşmeyerek, tuzaklardan kurtularak, Türkiye'yi gelecek hedeflerine, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine getirmek için hep birlikte el ele çok çalışacağız."