Atakum Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan geceleri iftar programları ve kitap sokağı kapsamındaki etkinliğe Haber Radyo, Yalı Kafe'den iki saatlik canlı yayın yaparak geceye damga vurdu.

Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu Dönence programının yapımcısı Kaan Ali Kolcuoğlu, Serbest Bölge ile Şennur Şenyer ve Yakamoz programıyla Ahmet Oğuz Gözel'in sunduğu gecede Başta Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı eşi Fatma Taşçı, Atakum Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Yalnız, Atakum Belediyesi Basın Danışmanı Ahmet Çağdaş Çatoğlu, Türkiye'nin en genç ve en çok satan unvanıyla başarı gösteren 'Elif gibi sevmek' kitabını yazarı Hikmet Anıl Öztekin, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk stüdyo konukları oldular.

Borsan Grup, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Çakıcı Hacıoğlu ve Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Şefi Nevin Şenocak'ın da katıldığı gece renkli sahnelere ve ilginç diyaloglara sahne oldu.

Haber Radyonun deneyimli programcılarına Başkan Taşçı, Belediye bünyesindeki çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Birçok sosyal projeye destek verdiklerini belirten Taşçı; 100 dükkanlı sanat sokağı oluşturduk bu dükkanların içinde LÖSAM, Zihinsel Engelliler Derneği, cezaevi stantları gibi birçok derneğin standı bulunmakta göstermiş olduğumuz yerlerde kendilerini tanıtıp anlatabilme ve el emeklerini de sergileyebilme ayrıca gelir sağlayabilme şansı oluşturmak istedik' dedi.

Fatma Taşçı ise; Özgecan koordinasyon merkezi ve dört bölgede oluşturdukları Hayır Çarşısı ile 'Her çocuk bayramlık ister' proje kapsamındaki çalışmalarını anlattı.

Gece; 'Elif Gibi Sevmek' kitabını yazarı Hikmet Anıl Öztekin 'anlatmak mı yazmak mı?'sorusuna 'anlamak' diye cevap vermesi herkesin Allah'ı anlamak üzerine kafa yorması gerektiğini bunun kişiyi manen dinlendireceğini ve rahatlatacağını belirtmesiyle sona erdi.

Kaan Ali KOLCUOĞLU