Türkiye dördüncülüğü, üçüncülüğü, ikinciliği derken,

KUPA SONUNDA GELDİ

Kadıköyspor, bu yıl 5 kategoride de Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırırken, kupa ise U-16 Takımı'yla geldi. Kırmızı- Beyazlılar, penaltılarla kazandığı kupanın ardından sevinç ve gururu bir arada yaşadı.

4 KATEGORİDE DE FİNALİ GÖRDÜ

Kadıköyspor bu sezon Samsun futbolunun yüz akı oldu. Toplam 6 kategorinin 5'inde Türkiye Şampiyonası gruplarına katılan Kırmızı- Beyazlılar, bunların hepsinde de Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına kalıp final gruplarına gitti. U-17 ve U-15 kategorilerinde finalde kaybeden Kadıköyspor U-19'da Türkiye üçüncülüğü ve U-14'te de Türkiye dördüncülüğü kazandı.

PENALTILARLA GELDİ

Kırmızı- Beyazlılar, adını altın harflerle yazdırdığı sezonu ise U-16 Takımı'nın şampiyonluğuyla taçlandırdı. Finalde Mersin Adonispor'u penatılarla 4-2 yenen Kadıköyspor, Türkiye Şampiyonu oldu. Bütün bir sezonun emeğini şampiyonlukla sonlandıran futbolcular ve teknik heyet kupa töreninde sevinci ve gururu bir arada yaşadı.

SONUNA KADAR HAK ETTİK

U-16 Takımı Antrenörü Erdoğan Kul, "Sonuna kadar hakettiğimiz Türkiye Şampiyonluğu'nu tüm camiamıza armağan ediyoruz. Bu sene yakaladığımız büyük başarıyı eksik olan 1.lik kupasıyla taçlandırdık" dedi. Kırmızı- Beyazlılar, Bartın'daki finallerin ardından Amasra'ya geçip dünü eğlenerek geçirdi.