Samsun Baro Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde, avukatlar başta olmak üzere adli ve idari personel buluştu.

Samsun Barosu Lokali'nde düzenlenen iftarda konuşan Başkan Kerami Gürbüz, meslek örgütü olarak her zaman birleştirici olmaları gerektiğini söyledi.

Gürbüz, "Bir meslek örgütü olarak her zaman, bu mesleğin mensupları mesleklerle iç içe, diğer meslek mensupları ile birlik içinde, dirlik içinde olmamamız, bu birliğin, dirliğin vatanımızın, milletimizin birliğine dirliğine de örnek teşkil etmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Bu düşünce ile hareket ediyoruz" dedi.

Rahmet ayı olan Ramazan'da da bu birliğe vesile olacak bir etkinlikle bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirten Gürbaz, "Ramazan gibi kutlu bir ayda farklılıklarımızın zenginlik kabul edilerek, bu zenginliklerden ülkenin iyiliği ve güzelliği için daha iyilikler, güzellikler çıkartmak amacıyla elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Aramızdaki sevginin, muhabbetin yücelmesini, artmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İftara, Samsun Bölge İstinaf Başsavcısı Fahri Gülay, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Soğukpınar, Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Canan Soğukpınar, Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, SSMMMO Başkanı Hayrul Kayar, STSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük ve avukatlar katıldı.

Bayram OK